Telefon

+36 20 535 4812

E-mail

webshop@sunspirit.hu

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek: 9:00-17:00

#napipozitívmegerősítés #hangoldmagadboldogságra #pozitívprogramozás

A MÓDSZER BEMUTATÁSA

Minden nap reggelén egy pozitív megerősítéssel készülök Nektek az Ahimsa- A Szív Útja csoportban, hogy ráhangolódhassunk egy új, csodás napra! 

Itt tudsz csatlakozni: 

https://www.facebook.com/groups/463892069132829

Bizonyára már sokan megtapasztaltátok a megerősítések szuper hatását! Biztosan észrevettétek, hogy amikor elkezdtek ezzel foglalkozni és sokszor mondogattok vagy írtok egy adott megerősítést, akkor csodálatos változások indulnak be. És ez valami fantasztikus! De azt is tudom, hogy a rohanó hétköznapokban el-el tud maradni a gyakorlás és így sajnos a hatás is… Viszont most itt van ez a csoport és ez a lehetőség, hogy minden nap kapj egy új löketet, inspirációt és a napi megerősítések által megváltoztathatod a valóságodat! 

Hogy még inkább be tudjanak épülni a megerősítések egy nagyon jó kis módszert hoztam, ami mindig kéznél lehet, sőt, egyenesen a kezeden lehet! És hogy mi az, amit ehhez segítségül hívunk? Ez egy ásványkarkötő! 

Tudjuk, hogy minél többször mondunk ki egy megerősítést (vagy minél többször írunk), annál inkább beépül a tudatalattinkba, átírva ezzel a korábbi, negatív meggyőződéseinket. Az ismételgetésnek nagy szerepe van, hiszen ezáltal hozunk létre új idegpályákat (beidegződéseket- milyen kifejező a magyar nyelv ). 

Mit kell csinálni az ásványkarkötővel?

Minden reggel az aznapi új megerősítést mondd el annyiszor, ahány golyó van az ásványkarkötődön! Menj végig egyesével a golyókon és mondd el újra és újra a megerősítést, amíg körbe nem érsz! Olyan ez mint a mantrázás a malákon, vagy az imádkozás a rózsafűzéren! 

És miért pont egy ásványkarkötő? 

Ennek több oka is van:

  1. az ásványkarkötő kellő számú ásványgyöngyből áll az ismétlésekhez
  2. az ásványt nagyszerűen lehet programozni (az alaptulajdonságain/energiáján túl képes sok-sok információt/energiát tárolni)
  3. mindig kéznél van, azaz a kezeden van, így a nap folyamán mindig emlékeztet téged a reggel beprogramozott megerősítésre.

Fontos, hogy az ásványkarkötődet időnként tisztítsd meg energetikailag! (Ha nem ismersz ehhez módszereket, később még lesz szó róla.)

A karkötődön reggel “menj át” a megerősítésekkel! Nemcsak az ásványnak adsz így programot, hanem az elmédnek is. A kettő egymást kiegészítve még erősebb hatást ér el, mintha csak az egyiket használnád. A nap folyamán, amikor csak teheted menj át a karkötődön újra és újra! Az elmédet egész nap töltsék el ezek a pozitív gondolatok! 

Kellemes hangolódást kívánok a boldog mindennapokhoz,

Jorzsits Melinda

parapszichológus, ThetaHealing konzulens

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük